Reklam
tvTürk

Soğuk havada derbi coşkusu

SÜPER LİG’İN 16. HAFTASINDA DERBİ MÜCADELESİNDE FENERBAHÇE, RAKİBİ BEŞİKTAŞ’I 3-1 MAĞLUP ETMESİNİN ARDINDAN VANLI TARAFTARLAR EKSİ 5 DERECEYE DÜŞEN SOĞUK HAVADA CADDELERE DÖKÜLDÜ.

  • Spor
  • 22 Aralık 2019
  • 200 KEZ OKUNDU
Reklam

Süper Lig’in 16. haftasında derbi mücadelesinde Fenerbahçe, rakibi Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etmesinin ardından Vanlı taraftarlar eksi 5 dereceye düşen soğuk havada caddelere döküldü.

Saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda başlayan maçı sarı-lacivertli ekibin 3-1 kazanmasıyla, Vanlı taraftarlar sevinç gösterisinde bulundu. Kentin en işlek caddeleri olan Cumhuriyet ve Maraş caddelerine çıkan taraftarlar, soğuk havaya aldırış etmeden Beşiktaş’a karşı alınan galibiyeti doyasıya kutladı.

Kimi taraftarların da araçlarıyla korna çalarak sevinç gösterisinde bulunduğu kutlamalarda, kısa süreli gergin anlar da yaşandı.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ