Reklam
tvTürk

Palandöken hafta sonunda dolup taştı

PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİNDE HAFTA SONU TATİLİNİ FIRSAT BİLEN YERLİ VE YABANCI TURİSTLER, GÜNEŞLİ HAVADA KAYAĞIN KEYFİNİ ÇIKARTTI.

  • Diğer
  • 10 Mart 2019
  • 166 KEZ OKUNDU

Palandöken Kayak Merkezi’nde hafta sonu tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, güneşli havada kayağın keyfini çıkarttı.

Avrupa’nın en uzun pistlerinden birine sahip olan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde hafta sonu kayak ve kızak keyfi yaşanıyor.

Hafta sonu tatili nedeniyle yoğunluğun yaşandığı Palandöken Kayak Merkezi pistlerinde, 7’den 70’e herkes karın tadını çıkarıyor. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinden gelen öğrenciler ise bu anları objektifleriyle fotoğraflıyor.

Kızakla kayılan acemi pistinde ise hızını kontrol edemeyen bazı kayak severler küçük çaplı kazalara neden oldu.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ