Reklam
tvTürk

İcraya düşen koyunlar ihaleyle satıldı

MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİNDE 91 ADET KOYUN AÇIK ARTIRMA USULÜ İLE SATIŞA ÇIKARILDI. KOYUNLAR EN YÜKSEK TEKLİF OLAN 80 BİN LİRAYA SATILDI.

  • Diğer
  • 27 Eylül 2019
  • 185 KEZ OKUNDU
Reklam

Muğla’nın Milas ilçesinde 91 adet koyun açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. Koyunlar en yüksek teklif olan 80 bin liraya satıldı.

Milas’ta İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından ilginç bir açık artırma gerçekleştirdi. Bir alacak nedeniyle el konulan 91 adet koyun Hacıabdi mahahallesi Eski Aydın Caddesinde satışa sunuldu. İcra yoluyla satışa sunulan koyunları almak için açılan ihaleye bir kişi internet üzerinden olmak üzere toplam 7 kişi katıldı.

54 bin 600 lira değer takdir edilen koyunlar en yüksek teminat 29 bin 310 liradan yatırılması nedeniyle açık artırmaya bu bedel üzerinden çıkıldı. İhalede, katılanların artırmaları sonucunda 80 bin lira ile en yüksek teklifi veren Murat Yeşildağ’a icraya düşen koyunların yeni sahibi oldu.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ